Kedves Barátunk!

 

2018. május 25-ére szervezett "Jövőnk a gyermek - Párbeszéd és dimenzióváltás a népességgyarapodáshoz" konferenciánk célja a Szakértői Műhely javaslatainak bemutatása a népesedési helyzet megoldásaira. Azonban ennek megismerési lehetőségét nem pusztán egy plenáris előadássorozat révén tervezzük, hanem az arra vállalkozó résztvevők művészeti megnyilvánulásaival fűszerezzük.Azt kérjük Tőled, javasoljuk, hogy mutasd meg magad olyan oldalról is, amelyről még nem ismerjük egymást, a művészetekkel kapcsolatban! 
 
Vannak igazi, közös lélekteli témaköreink: anyaság, anya-gyermek, apa-gyermek, család, testvérek, unokák- szülők-nagyszülők szeretetkapcsolatai. 
 
Ha van kedved hozzá, bármely művészeti ágban található alkotásoddal ajándékozz meg bennünket, hogy megmutathassuk közösségünk értékeit. 
 
Mutasd meg Te is alkotásaid! 
 
Az alkotásokat a konferencia szervező bizottsága véleményezi, és műfajtól függően bemutatjuk: új honlapunkon, a konferencia helyszínén kiállítva, előadva, stb.  
 
  • Énekelsz? Szólistaként vagy kórusban? Játszol hangszeren? Komponálsz? Szavalsz? Rajzolsz vagy festesz? Fotózol? Itt az ideje, hogy megmutasd! 
  • Műfajok: vers, novella, rigmus, mottó, dalvers, dal, zenemű, rajz, festmény, kisplasztika, fotó, film, hangfelvétel-interjú, video-interjú családtagokkal a család hagyományairól, jóízű történeteiről.
  • Van amatőr/profi csoportod, vagy családtagjaiddal szeretnél bemutatkozni? Hajrá!
 
Keressük a konferencia zenei megjelenítését  is, egy olyan zenei motívumot, amely végig kíséri tevékenységünk társadalmi megjelenését. Ha van ötleted, hogy mely zenemű vagy zenemű részlet érzelem-, dallam- vagy szövegvilága érzékelteti hitelesen azt az eszményt, amelyet képviselni szeretnél, kérlek, oszd meg velünk. Választásodat néhány mondatban indokold meg! 
Küldd el e-mailben - a közzétételhez való hozzájárulásoddal együtt - dalod, hangfelvételed, szöveged, rajzod, festményed, videódat - akár arról is, ahogy a család együtt készíti elő a művet - és mi boldogan felhasználjuk arra, hogy felhívjuk a figyelmet a program fontosságára. 
Így a konferencia és az eszmény népszerűsítése mellett a Te személyes, a társadalom kulturális színvonalát emelő hozzáadott értékedet is megismertetjük a HISZÜK program régi, új és legújabb követőivel. Mutasd meg Magad, hogy sokan láthassák ki vagy, és milyen értéket képviselsz! 
 
A közzététel helye a web- illetve facebook oldalunk, ezek, mint a világháló részei nyilvánosak, emiatt a legnagyobb gondoskodás mellett sem garantálható azok másolhatatlansága, illetéktelenek hozzáférésének teljes korlátozása. Olyan dolgot küldj, amit magad is megosztanál saját közösségi oldaladon!
 
Várjuk válaszod a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!